Wat kan Maan Event Support voor u betekenen?

Technische Ondersteuning
Door de jarenlange ervaring in de technische Sector bij onder andere Sabic, DSM Dyneema, Refresco is technische kennis volop aanwezig. Ook in de elektronische installaties en technische installatie weten we ruimschoots de weg en kunnen we aanpakken. Kortom bij technische ondersteuning zijn wij veelzijdig. Kortom voor alle klussen waar technische vakkennis bij komt kijken, is Maan Event Support op zzp basis in te huren om uw klus geklaard te krijgen.

Evenementen ondersteuning
Bij evenementen ondersteuning kunnen wij vele kanten op. Denk hierbij aan, het meehelpen opbouwen of afbouwen van de tent, ondersteuning bij techniek, geluid, elektra en indien gewenst bardienst, bediening etc. Bent u niet in de mogelijkheid om zelf de drank te halen? Dan kunnen wij voor u de drank halen bij de drankenhandel. Wij komen bij u langs om uw wensen en behoeften te bespreken en tegelijkertijd te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Verhuur biertappen
Wij hebben een aantal biertappen in diverse maten in het assortiment die u kunt huren. Afhankelijk van het aantal personen die u verwacht kijken wij welke tap het meest geschikt is. Klik hier voor een overzicht van de biertappen.

Verhuur merk specifieke producten

In het assortiment hebben wij een reeks merk specifieke producten opgenomen zoals Brand bier en Jupiler bier. U wilt een heerlijk glas Brand Bier schenken van de tap, dan kunt u kiezen uit verschillende soorten Brand bier glazen. Ook voor Alfa bier hebben wij een ruim aanbod bierglazen in het assortiment.

Overig horecamateriaal
Bent u op zoek naar sta tafels, dienbladen, fleece dekens, horeca koffiezetapparaat of iets anders en benieuwd wat nog meer in het assortiment zit? 

Zoekt u iets speciaals of iets aparts? Laat het ons weten en wij denken met u mee! Wat we niet hebben kunnen we maken! Klik hier voor het horecamateriaal 

dat  wij verhuren. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Stuur een e-mail naar info@maaneventsupport.nl of pak de telefoon en bel +31(0)6-22790242.

© Maan Event Support | info@maaneventsupport.nl | +31(0)6-22790242 | Nuth | Limburg | KvK nummer: 68669860 | BTW nummer: NL001818103B76 | Privacyverklaring | Copyright @ 2021