Wie is Maan Event Support?

Marcel Huynen, eigenaar van Maan Event Support, ZZP’ er in Rotating & Technical Support en Event Support & Rental.

Technische sector
Technische kennis is volop aanwezig.  De jarenlange ervaring in de technische Sector bij onder andere Sabic, DSM Dyneema, Refresco. Ook in de elektronische installaties en technische installatie weten we ruimschoots de weg en weten we van aanpakken. Kortom bij technische ondersteuning zijn wij veelzijdig. Kortom voor alle klussen waar technische vakkennis bij komt kijken, is Maan Event Support op zzp basis in te huren om uw klus geklaard te krijgen.

Evenementensector
Geboeid door alles wat met evenementen te maken heeft. Hoe het evenement is opgezet, hoe de techniek in elkaar zit, de organisatie en de opbouw en afbouw en natuurlijk het evenement zelf.  Of het nu gaat om een groot publieksevenement of een kleinschalig privé feest.

Tijdens uw evenement/feest wilt u kunnen genieten van het moment. U wilt zich kunnen mengen onder de gasten en niet hoeven te denken of alles geregeld is. Dat is precies wat wij voor u kunnen doen, u ontzorgen tijdens uw evenement/feest. Wij zijn geen party planners, maar denken graag met u mee, adviseren u waar mogelijk en zorgen voor de uitvoering en het materiaal om u te kunnen laten genieten van uw evenement/feest.

 

 

Ontzorgen in materiaal en personeel
Zoekt u service, een kwalitatief product, een goed getapt biertje en personeel die werk zien liggen? Dan bent u bij Maan Event Support aan het juiste adres. Wij hebben een mooi assortiment aan horecamateriaal beschikbaar voor uw evenement/feest. Daarnaast kunnen wij ook personeel aanbieden tijdens het evenement/feest. Geheel waar u behoefte aan heeft.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Binnenkort een feestje of een event? Maan Event Support heeft mooi kwalitatief materiaal in het assortiment. Bel of mail voor de beschikbaarheid!

Stuur een e-mail naar info@maaneventsupport.nl   of pak de telefoon en bel +31(0)6-22790242

© Maan Event Support | info@maaneventsupport.nl | +31(0)6-22790242 | Nuth | Limburg | KvK nummer: 68669860 | BTW nummer: NL001818103B76 | Privacyverklaring | Copyright @ 2021